Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання сесії міської ради
2016-05-20

18 травня відбулася одинадцята сесія сьомого скликання. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха. Перед початком сесії керівник міста  вручив нагороди: орден "За мужність" ІІІ ступеня ліквідатору аварії на ЧАЕС Петру Кузовкіну (Указ Президента України від  25 квітня 2016 року № 172); Почесну грамоту Полтавської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток туризму та з нагоди 60-річчя від дня народження Василю Ніколаєнку - директору станції юних техніків, депутату міської ради 7 скликання; Почесну грамоту Миргородської міської ради Леонарду Мазуркевичу - головному інженеру, автору проекту землеустрою зовнішньої межі м. Миргорода Полтавської області.

Серед багатьох питань порядку денного, які депутати опрацювали на профільних та спільній комісії, йшлося про межі міста та упорядкування системи поводження з твердими побутовими відходами.Щодо встановлення меж міста, то за словами заступника міського голови Сергія Павленка, наразі виготовлено Проект землеустрою по межам міської території. Відповідно до документу, розробленого Київським державним підприємством геодезії, картографії, кадастрових та геоінформаційних систем "КИЇВГЕОІНФОРМАТИКА", загальна площа земель Миргорода в проектних межах становить 4265,0495га, згідно експлікації земель Проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) межі м. Миргород Полтавської області. Обговоривши питання рішенням міська рада вирішила погодити Проект землеустрою щодо встановлення (зміни) межі Миргород, розроблений Київським державним підприємством геодезії, картографії, кадастрових та геоінформаційних систем "КИЇВГЕОІНФОРМАТИКА".

Іншим важливим питанням, яке розглядали на засіданні, стала необхідність залучення всіх мешканців до цивілізованого поводження зі сміттям. Нині лише з 80% мешканців приватного сектору укладено договори на вивезення побутових відходів. За інші 20% доводиться платити мешканцям багатоповерхівок. Контейнерами для сміття, що розташовані на території багатоповерхової забудови, постійно користуються громадяни, які з різних причин, не хочуть сплачувати за відходи. Після тривалого обговорення шляхів урегулювання цього екологічного питання, міська рада вирішила зобов’язати власників квартир та нежитлових приміщень в багатоквартирних будинках,  власників приватних житлових будинків, юридичних та фізичних осіб-підприємців укласти договори про надання послуг з вивезення (перевезення) та захоронення твердих побутових відходів з комунальним підприємством «Спецкомунтранс», яке є виконавцем таких послуг і визначено переможцем конкурсу виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території міста Миргорода».

У перспективі планується по мірі можливості придбання додаткових контейнерів, які будуть встановлені на визначених майданчиках приватного сектору та розробка методики обрахування вартості цієї послуги для нових абонентів підприємства. Інспекції з благоустрою відділу житлово-комунального господарства Миргородської міської ради доручили своєчасно виявляти факти порушення Правил благоустрою території м. Миргорода у сфері поводження з побутовими відходами, особливу увагу приділяти громадянам та суб’єктам господарювання, які ухиляються від укладання відповідних договорів.

На засіданні було також визнано повноваження депутата міської ради від політичної партії БПП "Петра Порошенка". Посвідчення депутата отримав Сергій Гатанюк – начальник 3-го територіального вузла урядового зв’язку. Він зайняв місце першого заступника міського голови Сергія Швайка, якого раніше ввели до складу виконавчого комітету міської ради.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]