Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання профільної комісії з питань ЖКГ
2019-01-25

На засіданні комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв’язку, екологічної політики, що відбулося 25 січня, детально опрацювали проекти рішень та рекомендували внести поправки до деяких документів, підготовлених до затвердження на 43-й сесії.

Розпочалося засідання із узгодження питань порядку денного. До передбаченого переліку з 35 пунктів було внесено кілька питань, з якими звернулися мешканці та депутати.

Так група жителів з мікрорайону "Авіамістечко" нарікали на роботу теплопостачального підприємства "Миргородтеплоенерго" та завищені тарифи на тепло. Після емоційного обговорення, комісія вирішила звернутися до міського голови щодо створення тимчасової комісії з вивчення цього питання та перевірки роботи теплового обладнання незалежними експертами. Питання депутатів стосувалися виконання доручень та організації робіт з розчистки вулиць і тротуарів.

Основними питаннями в роботі комісії були підготовлені керівниками відділів рішення, які потребували узгодження переліку об’єктів на 2019 рік по ремонту дорожньо-мостового господарства та об’єктів благоустрою, переліку природоохоронних заходів для фінансування з фонду охорони навколишнього природного середовища міста у 2019 році, затвердження Програми капітального ремонту житлового фонду м. Миргорода на 2019 рік, Програми капітального ремонту, реконструкції та будівництва вуличного освітлення на поточний рік, про зміни до рішення сорок другої сесії міської ради сьомого скликання від 21 грудня 2018 року №299 "Про затвердження Переліку окремих категорій громадян, за пільговий проїзд яких у автомобільному транспорті на міських маршрутах загального користування здійснюються компенсаційні виплати перевізникам за рахунок коштів міського бюджету", про затвердження Міської програми створення та впровадження містобудівного кадастру на 2019-2021 роки.

Усі питання порядку денного було скурпульозно опрацьовано та надано рекомендації по тих, що стосуються благоустрою та озеленення, переліку об'єктів капітального ремонту. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]