Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із сесійного засідання
2019-01-30

29 січня відбулася 43 сесія Миргородської міської ради. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха. У роботі сесії взяли участь 30 депутатів міської ради. На засіданні також були присутні народний депутат, голова підкомітету з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризм Анна Романова та депутат Полтавської обласної ради Костянтин Кірпосенко.

На початку сесії слово надали народному депутату Анні Романовій. У своєму виступі вона зробила акцент на необхідності розвитку місцевого бренду та обіцяла лобіювати це питання у Верховній Раді. Також їй передали проблемні питання, які потребують негайного вирішення: серед них – межі міста (проект Постанови знаходиться у Верховній Раді уже третій рік) та розчистка річки Хорол.

Серед основних питань порядку денного, опрацьованих у ході роботи профільних комісій та внесених додатково, переважали питання фінансового характеру. Вони стосувалися змін до цільових та комплексних програм у сфері житлово-комунального господарства та соціального захисту населення, медичного забезпечення, а також затвердження програм для роботи містобудівного кадастру, забезпечення соціальним житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, та земельного законодавства. Загалом було обговорено та ухвалено рішення з понад 30 питань.

Після ухвалення підсумків виконання міського бюджету за 2018 рік, депутати акцентували увагу на фінансуванні програм та переліку запланованих заходів з ремонту дорожньо-мостового господарства та об'єктів благоустрою, капітального ремонту житлового фонду та вуличного освітлення. У результаті компромісного обговорення  переліку об'єктів по ремонту дорожньо-мостового господарства та обіцянки міського голови про виділення додаткових коштів на ремонт доріг, відповідне рішення було підтримане.

Після розгляду різних варіантів для нашого міста пільгового перевезення, депутати проголосували за рішення, яке передбачає відновлення безкоштовного проїзду в міському транспорті. Рішення набирає чинності з 1 лютого. Документом визначено кількість пільгових рейсів згідно з затвердженим розкладом руху автобусів. Таких буде 6 на різних напрямках. Орієнтовний час пільгового перевезення з 07.40 до 17.00.

Також на засіданні прозвітували про роботу голови профільних комісій. Керівник підприємства "Миргородтеплоенерго" прокоментував рішення, ухвалене Полтавською обласною радою про підвищені тарифи на послуги  та відповів на запитання щодо проекту з модернізації котельні в "Авіамістечку", оскільки воно було внесено додатково до порядку денного сесії. Результатом обговорення питання буде розпорядження міського голови про створення робочої комісії з вивчення ситуації. Також міський голова Сергій Соломаха доручив у тижневий термін вивчити питання, з яким звернулися учасники АТО.

У ході сесії перший заступник міського голови Сергій Швайка прозвітував про  роботу штабу з попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, у даному випадку -  про розчистку снігу.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]