Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із 9 листопада вступило в дію нове епідемічне зонування України
2020-11-09

Відповідно до нього, вся Полтавська область перебуває у “червоній” зоні адаптивного карантину. Нагадаємо, Верховна Рада прийняла проєкт закону про штрафи за відсутність масок у громадських місцях. Таким чином, перебування у громадських місцях та громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих респіраторів або захисних масок, які закривають рот і ніс, каратиметься штрафом від 170 до 255 грн.  При цьому штраф правоохоронці зможуть накладати на місці, а не стягувати через суд. У Міністерстві юстиції пояснили, що такі штрафи не застосовуватимуться до неповнолітніх, а також за не носіння маски на вулиці.

На засіданні регіональної комісії ТЕБ і НС, що відбулось 6 листопада у Полтавській ОДА, вирішили, що на території Полтавщини будуть діяти такі заборони: 

– приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері культури, крім відвідувачів “автоконцертів”;

– приймання відвідувачів у кінотеатрах (крім «авто кінотеатрів»);

– роботу торговельно-розважальних центрів в частині проведення розважальної діяльності;

– приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності;

– відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

– приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах в частині роботи закладів розважальної діяльності;

– проведення будь-яких масових заходів з кількістю учасників більше ніж 10 осіб, як в приміщеннях так і на обмежених чи відкритих територіях (культурних, спортивних, релігійних, рекламних та інших).

 Рішенням міської комісії з питань ТЕБ та НС (протокол №29), зважаючи на епідемічну ситуацію, пов’язану з поширенням коронавірусної інфекції, у Миргороді з 9 листопада дистанційно навчатимуться учні 5-8 класів. Натомість, у школах навчатимуться учні 1-4 та 9-11 класів (до 15 листопада). Дистанційна форма навчання продовжується для учнів Миргородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5   (до 15 листопада). З 6 листопада призупинено навчально-виховний процес у дошкільному навчальному закладі № 5 “Сонечко” (до 20 листопада). До 15 листопада заборонено групові заняття спортивного, культурного, розвивального напрямків для дітей у закладах позашкільної освіти та інших закладах  незалежно від форм власності та підпорядкування.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]