Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із 01 травня у Миргороді запрацює Пункт прокату велосипедів
2017-04-13

Миргородський край багатий історичними місцями та мальовничою природою. Завдяки цим скарбам та затятим велосипедистам Миргород потрапив на карту туристичного проекту "Вишиваний шлях". З 2016 року прихильники велосипедного відпочинку  популяризують гоголівські місця на туристичній мапі України.

Охочі насолодитися велопрогулянками можуть орендувати двоколісний транспорт і зануритися в історичну минувшину рідної землі. Ознайомчі маршрути містом, курортами і рекреаційними зонами пропонують велоекскурсоводи. Більш досвідченим велосипедистам організують групові поїздки гоголівськими місцями: сімейний парк Муравйових-Апостолів у с. Хомутець, широковідомий кінний завод в с. Дібрівка, лісове господарство с. Попівка і багато інших цікавих місць.

 Пункт прокату велосипедів Миргород (Пункти прокату велосипедів Полтава і область), відкрився у минулому році. У 2017 він розпочне працювати з першого травня.

Взяти велосипед напрокат в Миргороді можна за адресою вул. Старосвітська, 38 з 10.00 до 19.00 щодня. З умовами, вартістю та іншою важливою інформацією можна ознайомитися на сторінці пункту прокату veliki.ua.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]