Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
IV Миргородський Різдвяний забіг
2019-01-08

7 січня миргородці влаштували спортивне свято - Різдвяний забіг і велопроїзд. У такий спосіб більше півсотні відчайдух морозного дня відзначили релігійне свято. Після бадьорої розминки  спортсмени грілися гарячим чаєм, а переможці були нагороджені призами. Організатори різдвяного заходу - відділ муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради і миргородські активісти - Костянтин Федоренко та Дмитро Коломойцев.

Стартувала акція о 9:30 від центральної арки входу курорту "Миргород". 56 любителів активного відпочинку пробіглися та проїхалися визначеним маршрутом. Успішно здолавши дистанцію, бігуни та велосипедисти грілися чаєм, ділилися враженнями, грали в безпрограшну лотерею та отримали призи від спонсорів. Еко-чашки -  від приватних підприємців Олени Булойчик та Інни Ковальської, що були закуплені в рамках різдвяного ярмарку та започаткованої активістками Ольгою Шульгою та Мариною Усик еко-акції #менівсвою за проектом "Врятуй планету". Організатори заходу дякують учасникам та підприємцям, які долучаються до реалізації громадських акцій.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]