Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Історії успіху місцевого бізнесу
2021-11-08

Малий та середній бізнес має безліч викликів, а під час пандемії COVID-19 викликів стає ще більше. Та є підприємці, котрі і в ці часи змогли розвивати свою справу та створювати нові робочі місця. У Миргороді та Новоград-Волинському діє проєкт «Стале партнерство задля підвищення стійкості підприємців до наслідків пандемії». Проєкт підтримує місцевих підприємців, навчає й показує нові можливості, допомагає порозумітися з місцевою владою. 

До участі в проєкті запрошуються усі підприємці двох громад-учасниць. У проєкті передбачаються семінари, навчальні поїздки, тренінги, опитування підприємців та покращення місцевих програм підтримки.

Серед учасників проєкту опинилися герої сьогоднішнього  відео – родина Блонських, які виготовляють крафтові сири у самому серці України. Вони також брали участь у навчаннях і готові поділитися досвідом створення та розвитку власного бізнесу.

Родина Блонських переїхала до села Вовнянка Полтавської області у 2014 році. Свою справу з виготовлення крафтового козячого сиру починали удвох самотужки, без найманих працівників, закуповуючи молоко.

За цей час створили власну козину ферму із 22 дійними козами, наймають до 4-6 сезонних працівників. Окрім виготовлення крафтового сиру, приймають гастротури й екскурсії та мріють про власну садибу для розвитку зеленого туризму. Впевнені, що в селах можна і потрібно розвивати власну справу, тож радо діляться досвідом та надихають інших.

Садиба родини Блонських, тел. (063) 489 94 29

Проєкт виконується в рамках програми «Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі / EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», який спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]