Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Інформація щодо заборгованості з виплати заробітної плати
2017-02-15

Одним із пріоритетних завдань виконавчого комітету Миргородської міської ради є питання  погашення заборгованості. У місті постійно аналізується стан оплати праці та вживаються додаткові заходи щодо погашення заборгованості із заробітної плати.

Серед економічно-активних підприємств у місті одне підприємство, яке має заборгованість із виплати заробітної плати: Державний Миргородський гренажний завод.

Державний Миргородський гренажний завод підприємство станом на 01.02.2016 року має заборгованість із виплати заробітної плати  в сумі 56,2 тис. грн., впродовж січня 2016 року вона зменшилась на 1,7 тис. грн., або на 2,9 %.

Заборгованість виникла через відсутність коштів на підприємстві. За рахунок коштів по спільному обробітку землі планується погашення заборгованості по заробітній платі, а так як рахунки всі заблоковані, то погашення проводиться через виконавчі провадження.

На трьох підприємствах, які віднесені до категорії банкрути, має місце заборгованість із виплати заробітної плати, а саме:

ДП НАК «Надра України»  «Миргороднафтогазрозвідка». Підприємство станом на 01.02.2017р.  має заборгованість в сумі – 2805,2 тис. грн., впродовж січня 2017 року вона залишається незмінною.

Заборгованість виникла із-за відсутності державного фінансування та дебіторської заборгованості.

На даний час адміністрація підприємства не може розробити  графік погашення заборгованості із виплати заробітної плати, так як воно залежить від державного фінансування та державного замовлення.

Ухвалою Господарського суду Полтавської області від 26.01.2017р. усунуто від виконання своїх обов’язків арбітражного керуючого підприємства Мішина С. І. та визначають іншого арбітражного керуючого.

НАК  «Надра України» вживаються всі можливі заходи, спрямовані на врегулювання ситуації, яка виникла в ДП НАК «Надра України» «Миргороднафтогазрозвідка». 

ДП ДАК «Хліб України» «Миргородський комбінат хлібопродуктів № 1» згідно оперативних даних станом на 1 лютого 2017 року має заборгованість із виплати заробітної плати в сумі 228,4 тис. грн., яка протягом січня 2017 року зменшилася на 13,7 тис. грн., або 5,7 % .

На підприємстві всі рахунки заблоковані, погашення заборгованості із виплати заробітної плати проводиться через Державну виконавчу службу.

Наступне судове засідання по процедурі банкрутства заплановано на 20.02.2017 р.

ТОВ «Миргородм’ясопром» у відповідності до оперативних даних станом на 1лютого 2017 року має заборгованість із виплати заробітної плати в сумі - 106,6 тис. грн.

На даний час триває ліквідаційна процедура ТОВ «Миргородм’ясопром».

19.08.2015 року Господарським судом м. Полтава було призначено нового ліквідатора арбітражного керуючого Чупруна Євгена Вікторовича.

Ліквідатором проведена інвентаризація майнових активів підприємства.

Торги на аукціоні по продажу майна  ТОВ «Миргородм’ясопром» призначено на 23.02.2017р.

Наступне судове засідання призначено на 29.02.2017р.

З метою забезпечення реалізації державних гарантій у сфері праці, в тому числі і на право своєчасного одержання винагороди за працю, щодекадно здійснюється моніторинг стану виплати заробітної плати, що дає можливість контролювати стан погашення зарплатних боргів та упереджувати їх виникнення.

У поточному році направлено звернення до керівників підприємств та до Миргородської міжрайонної прокуратури з метою припинення порушень конституційних прав найманих працівників щодо своєчасного отримання належної винагороди за працю, та знайти можливість для проведення виплати заборгованої заробітної плати працівникам та заборгованості до соціальних фондів в повному обсязі.

У місті створено тимчасову комісію з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення) , пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Керівники підприємств, які мають заборгованість із виплати заробітної плати  запрошуються на засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, ( грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

В. Ф. Шабатура,

головний спеціаліст управління соціального захисту населення

Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]