Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
II-й Форум енергоефективного партнерства
2016-05-17

У Києві відбувся II-й  Форум енергоефективного партнерства «Енергосервіс: інвестиції в енергоефективність бюджетної сфери та переваги для житлових будівель». Україна має всі можливості та ресурси для того, щоб уже в середньостроковій перспективі стати енергонезалежною державою, заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, відкриваючи II Форум енергоефективного партнерства «Енергосервіс: інвестиції в енергоефективність бюджетної сфери та переваги для житлових будівель».

«Ініціюючи проведення Форуму, ми поставили за мету продовжити тісну співпрацю з місцевими органами влади, започатковану ще минулого року. Адже рік спільної роботи у напрямку поширення програми «теплих» кредитів був надзвичайно плідним: прийнято 146 місцевих програм з відшкодування частини відсотків за кредитами, у процесі розробки – ще близько 100 програм. Це сприяло збільшенню кількості учасників програми з утеплення житла. І сьогодні, підписуючи меморандуми, ми започатковуємо співпрацю з місцевою владою у напрямку запровадження механізму енергосервісу, що стане запорукою проведення енергосервісними компаніями масштабної термомодернізації найбільш вразливої та проблемної сфери — бюджетних установ», — наголосив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.

На панельних дискусіях йшлося про національні та регіональні досягнення в енергоефективності житлового фонду, світові практики в реаліях України та енергосервіс в бюджетній сфері, підтримку міжнародних інституційвпровадження енргосервісув Україні. Під час Форуму Держенергоефективності, 16 обласних державних адміністрацій та мерії 17 міст підписали Меморандуми про партнерство у сфері енергоефективності бюджетних установ. Серед підписантів і Полтавська ОДА.

Миргород на форумі представляли голова ОСББ "Старосвітська, 3" Віктор Поліщук та голова ОСББ "Мирний 22" Світлана Ткаченко. Візит голів ОСББ відбувся завдяки партнеру м.Миргород Проекту міжнародного співробітництва GIZ.

Організатор заходу: Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]