Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ІІ Форум практиків партиципації "Громадський бюджет від А до Я"
2017-11-28

У Києві відбувся ІІ Форум практиків партиципації «Громадський бюджет від А до Я» в якому взяли участь члени робочої групи по громадському бюджету Миргородської міської ради Сіваченко Валентина та Дудник Вікторія. Захід зібрав понад 200 учасників та професійних модераторів з усіх міст України, де впроваджуються бюджети участі, а також гостей з Грузії, Молдови, Польщі та Великої Британії.

На урочистому відкритті виступили ті, хто має вдалий досвід з впровадження громадських бюджетів на своїх територіях, а також представники міжнародних організацій, які підтримують такі демократичні зміни у суспільстві.

Упродовж двох днів учасники ділилися досвідом та слухали кращі практики та напрацювання від досвідчених модераторів на 15 різнопланових сесіях. Вони у вигляді дискусій та тренінгів охопили повний цикл реалізації громадського бюджету – від розробки положення до кінцевої реалізації ідеї. Такого різноманіття сесій на одну тему, але в різних аспектах активісти ще не бачили, тому панельні дискусії розвивали продуктивний діалог, під час якого вдалося узагальнити та проаналізувати інформацію сесій.

Під час підведення підсумків Форуму учасники висловили свої враження та поділилися думками щодо змін, які збираються впровадити на своїх територіях. Думки були різні, але усі вони направлені на одне – зробити бюджет участі дійсно громадським та ефективним для того, щоб суспільство змінювалося та вносило зміни самостійно, реалізуючи власні ідеї. 

Організаторами Форуму є Фонд Східна Європа, Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ, Проект міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), Проект USAID «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ», Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень, Проект USAID «Громадяни в дії» Українського незалежного центру політичних досліджень. Фінансову підтримку надають  Fundacja Inna Przestrzeń, м.Варшава; Fundacja Solidarności Międzynarodowej – Solidarity Fund PL, м.Варшава; Foundations for Freedom, міжнародна громадська організація.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]