Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ХІІ ЩОРІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ МАЛИХ МІСТ УКРАЇНИ
2017-08-02

28-29 липня 2017 року в м.Києві Асоціацією малих міст України проводилася ХІІ Щорічна конференція малих міст України на тему : «Економічний розвиток громад. Виклики та перспективи», участь у якій взяв міський голова Сергій Соломаха.

Учасниками форуму були: представники органів місцевого самоврядування малих міст та  об’єднаних територіальних громад, центральних органів державної влади, бізнесу, міжнародних програм технічної допомоги, експерти. Конференція проводилася в партнерстві з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України та Міністерством економічного розвитку та торгівлі України за  підтримки Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні», швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO, шведсько-українського проекту «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні» та проекту ЄС «Мери за економічне зростання». Формування спроможних громад залежить великою мірою від економічного зростання на їх територіях, збільшення робочих місць і надходжень до місцевих бюджетів. Перед громадами стоїть непросте завдання пошуку ресурсів для покращення життя мешканців. Тому метою конференції було  сприяти формуванню механізмів економічного зростання та реалізації інвестиційного потенціалу об’єднаних територіальних громад та малих міст України. Про це говорили на панельних дискусіях очільники міських та об'єднаних громад. Міський голова Миргорода Сергій Соломаха ділився досвідом залучення інвестицій для розвитку громади.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]