Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Х велодень в Миргороді був "сонячним"
2019-09-15

У Миргороді тривають Дні сталої енергії та розпочався Європейський тиждень мобільності. Традиційно на День міста, 14 вересня, відбувся велопарад. Цей Х велопарад було названо "Сонячним" та присвячено чистій сонячній енергії. У десятому тематичному параді взяли участь більше двохсот миргородців та гостей міста.  Захід вперше став міжнародним: до нас приєдналися делегації з Литви ти Латвії, які завітали на День міста.  

Велосипедисти у супроводі поліції проїхалися з центральної площі визначеним маршрутом та фінішували на стадіоні, де виклали з велосипедів слово "МИР" та об'єдналися у велике сонячне коло, котре рухалося в центрі поля та символізувало нескінченну й чисту сонячну енергію. Усі учасники отримали призи: жовті катафоти для безпечної їзди на велосипеді та сонячно-жовті еко-торбинки для покупок.

"Сонячний велопробіг об'єднав сьогодні всіх, Миргород – це мирне місто, тут - красиво, затишно і чисто!" – так  описали вересневу велоакцію учасники-поети. 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]