Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громадська ініціатива в дії: закупка амуніції для відлову безпритульних тварин волонтерам ММГО «Захист тварин»
2019-12-05

Миргородська міськрайонна громадська організація «Захист тварин» була створена у 2010 році громадською активісткою Фішер Мариною, а вже зараз організація налічує 8 активних учасників. Хочеться відразу розвіяти поширені в суспільстві міфи. Організація не отримує дотацій з бюджету, а волонтери не отримують зарплатню за свою роботу. Всі наші дії є добровільні та спрямовані на захист екологічних інтересів громадян, розвиток природоохоронної справи, гуманізації суспільства, захист природного та тваринного світу, сприяння регулювання чисельності тварин гуманним шляхом та допомога безпритульним і домашнім тваринам.

Всі ми, в тій чи іншій мірі, стикаємося з проблемою безпритульних тварин. Ця тема є дуже актуальною для нашого міста. Саме тому для нас було дуже важливо взяти участь у Програмі «Місто активних громадян». 

Раніше нашим волонтерам, молодим дівчатам з мінімум досвіду та амуніції, доводилося своїми силами відловлювати безпритульних тварин, розформовувати собачі весілля, відловлювати, соціалізувати і прилаштовувати диких кошенят і цуценят. Також доставляли дорослих тварин для стерилізації до ветеринарної клініки. Відтепер, завдяки проекту МАГ, ми змогли придбати якісну амуніцію для безпечного відлову безпритульних тварин.

Завдяки Проєкту було придбано:

  • Два металевих підсаки. Їх вже активно випробували для вакцинації та вилову диких кішок і маленьких собак і навіть диких тварин, що завітали у місто. Шостого вересня Голова відділу ВЖКГ Залєський Олександр Васильович разом з директором Миргородської міської  лікарні ветеринарної медицини Ярмоленко Віталієм Михайловичем та волонтером ММГО «Захист тварин» Лукаш Елеонорою в центрі міста відловили, ізолювали, та випустили у природні місця проживання бобра.
  •  10 намордників (1-3 розміру) які активно використовуються при відлові собак та коли необхідно безпечно провести лікувальні та реабілітаційні заходи.
  • 4 малі переноски для кішок та великий бокс для собак. Активно використовуються волонтерами для переносу тварин на перетримки, до ветамбулаторії, на зустріч з новими власниками.
  •  10 повідків і 7 шлейок.

Основною метою нашої ініціативи є покращення екологічної ситуації у м. Миргород, зокрема зменшення кількості безпритульних тварин методом відлову для подальшої стерилізації і вакцинації. І наявність придбаної амуніції допоможе досягти нашої мети.

Запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до нас в соціальній мережі

  • Facebook «Допомога безпритульним тваринам м. Миргород»
  • YouTube канал «ММГО Захист тварин»

Електронна адреса [email protected]

 

 

Волонтери ММГО «Захист тварин»

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]