Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громадянська компетентність
2019-10-24

Формування громадянської компетентності на уроках освітньої галузі «Мистецтво» - ця тема була винесена на засідання міського методичного об’єднання вчителів предметів художньо-естетичного циклу, яке відбулося 22 жовтня 2019 року на базі відділу освіти Миргородської міської ради.

Із презентацією «Формування громадянської компетентності учнів на уроках образотворчого мистецтва» виступила Коморна В.В., вчитель ЗОШ №3. Вона наголосила, що головним завданням учителя є створення захоплюючої, емоційно піднесеної атмосфери, виховання в учнів ціннісного ставлення до мистецтва та дійсності, розвиток художніх інтересів, здібностей, естетичних ідеалів, критичного мислення.

Систему уроків із музичного мистецтва для учнів 5-7 класів, підбір музичного і пісенного репертуару, тематичних відеоматеріалів, що сприяють формуванню соціальної та громадянської компетентності презентувала вчитель ЗОШ №1 імені Панаса Мирного Дрімайло Н.М. Учасники зібрання прослухали  музичні твори українських композиторів, проспівали караоке українські та народні пісні, які використовуються в освітньому процесі.

Надзвичайно цікавою стала практична частина, під час якої педагоги вправлялися у крапковому малюванні (метод пуантилізм), майстер-клас та презентацію з якого показала вчитель ЗОШ №7 Ксьонз О.М.

 

Силко В.П.,

 методист методичного кабінету відділу освіти

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]