Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громада попрощалася із відважним захисником України Сергієм Усиком
2023-04-13

У Миргородській громаді 13 квітня попрощалися з Героєм російсько-української війни Сергієм Усиком. 9 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Хромове Донецької області навідник 3 розвідувального відділення 1 механізованого батальйону військової частини А 4123 солдат Усик загинув смертю хоробрих.

Сергій народився 3 травня 1984 року в селі Вовнянка. Після закінчення 9 класів опанував спеціальність водія-електрика у Миргородському ПТУ №-44. Сергій впевнено планував своє майбутнє, мріяв про цікаве і насичене життя. Вступив до Полтавського університету економіки і торгівлі. Закінчив ВИШ з перервою на строкову військову службу. Спорт, яким захоплювався герой з дитинства, навчив наполегливості і витривалості. Сергій Валерійович, кандидат у майстри спорту з боксу, вмів перемагати і вмів тримати удар. Бокс - чесний і відкритий спорт. І таким був Сергій – говорив прямо і впевнено, боровся до кінця. «До кінця за справедливість» - таким було його життєве гасло. А ще він був душею компанії. Мав дуже багато друзів, був найкращим братом і другом, який завжди прийде на допомогу. Сергій зустрів своє кохання, створив родину, в якій народився син. Сергій Усик жив щасливим життям, доки на нас не напали кляті окупанти. Як справжній чоловік і справжній нащадок козаків, Сергій Усик від початку війни - у складі Збройних Сил України. У січні 2023 року солдат Сергій Усик виявив бажання перевестися у військову частину А-4123, в перший окремий механізований батальйон  «Вовки Да Вінчі». Сергій Усик, на позивний «Кот»,  до останнього подиху  залишився вірним військовій присязі і Україні, яку любив понад усе.

Сьогодні громада попрощалася із справжнім героєм, відданим солдатом України. Сергій Усик був сміливим воїном і гідним солдатом, вмотивованим і безстрашним. Він уміло і безжально знищував ворогів, наближаючи нашу перемогу. На жаль, бій 9 квітня 2023 року для навідника розвідувального відділення солдата Сергія Усика став останнім.

"Гіркота від втрати навіки у наших серцях! Щирі співчуття рідним та близьким, і наша безмежна шана полеглому Захисникові! Не забудемо і не пробачимо! І помстимося! Рашисти відповідатимуть за кожну смерть! За кожне обірване життя! Ми переможемо! Слава Україні і смерть ворогам", - зазначив у траурній промові секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій. Поховали оборонця України на Алеї Героїву Миргороді.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]