Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Головні питання засідання громадської ради
2023-05-19

Про перевірку продукції у суперемаркетах та ринках, заборону московських церков, вшанування пам'яті полеглих Героїв України нашого часу йшлося на засідання громадської ради, що відбулося 18 травня.

Проте, як здійснюється перевірка якості продукції в супермаркетах та ринках Миргородської міської територіальної громади на засіданні громадської ради доповідала головна спеціалістка відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Миргородського управління Держпродспоживслужби Світлана Сергієнко. Вона повідомила, що  відповідно до постанови Кабміну, всі планові перевірки харчових продуктів на безпечність та якість проводити заборонено. Спеціалісти проводять позапланові заходи. Після активного обговорення питання, членами громадської ради було ухвалено рішення про те, щоб направити звернення до керівництва супермаркетів міста та інших об’єктів торгівлі, аби ті надали інформацію, як вони контролюють якість продукції. На засіданні також уповноважили Миргородського міського голову надіслати від імені місцевих депутатів звернення Президенту України та Верховній раді щодо заборони діяльності московських церков на території громади.

         Для належного вшанування полегих Героїв, які боронять Україну від російського ворога, в сквері Слави планують встановити пам’ятні таблички з іменами та інформацією про Героїв України. На розгляд членів громадської ради заступниця начальника управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю Оксана Бессонова представила  варіанти проєктів, які  буде  винесено на сесійне засідання.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]