Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
GIZ: продовжується співпраця з громадою
2023-02-01

Миргородська громада залишається партнером проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», що реалізується  Deutsche Gesellschaft Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням урядів Німеччини та Швейцарії. Після початку війни росії в Україні грантодавець GIZ дозволив громадам-учасницям змінити проєкти на більш актуальні для громад. Для Миргорода було погоджено проєкт реконструкції мереж теплопостачання  по вул. Данила Апостола.

У 2022 році підписано грантову угоду та наприкінці року отримано перший транш у розмірі 90 тис. євро. Після цього відділ капітального будівництва міської ради провів тендерні процедури. Після ряду погоджень результатів тендеру із німецькими партнерами 1 лютого 2023 року у Миргород надійшла перша поставка попередньо ізольованих труб. Труби розвантажені та зберігатимуться на території КП "Миргородтеплоенерго" до початку ремонтних робіт.

Під час реалізації проєкту будуть використовуватися сучасні енергоефективні технології та сучасні енергоефективні матеріали. Такі комплексні проєкти дозволяють досягти значного зменшення енергоспоживання, зменшення навантаження на теплову мережу, а також зниження викидів CO2 та зменшення залежності від імпортованого викопного палива. Новий проєкт у Миргороді безпосередньо охоплює 3148 абонентів, що проживають у тепловому районі та підключені до відрізку теплової мережі від ТК №3 котельні по вул. Прорізна, 4а за адресою: вул. Д. Апостола в м. Миргород Полтавської області до кінцевої точки даної теплової мережі. Таке оновлення теплової мережі дозволить зменшити втрати тепла на цій ділянці під час доставки теплоносія від котельні до споживачів більше, ніж удвічі. Мешканці цього теплового району отримають якісніші послуги без втрат енергії на етапах генерації та розподілу. Нагадуємо, що модернізація котельні по вул. Прорізній, 4а була завершена наприкінці 2022 року. Тож після реконструкції теплових мереж на даній ділянці до повної комплексної термомодернізації теплового району залишиться лише, щоб мешканці зробили свої будинки енергоефективними. У результаті такий комплекс заходів дасть максимальний ефект для теплих осель зі зменшенням платіжок за опалення, зменшенням викидів парникових газів та стане черговим кроком на шляху до енергонезалежності.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]