Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Герої не вмирають! Валерій Безніс віддав життя за Україну!
2022-10-15

У селі Хомутець Миргородської громади попрощалися із земляком, героєм Валерієм Безносом. 30 вересня 2022 року радіотелефоніст зенітного артилерійського взводу третього парашутно-десантного батальйону  військової частини А 1126 солдат Валерій Безніс загинув у бою, звільняючи від окупантів село Ямполівку Краматорського району Донецької області.  15 жовтня тіло загиблого воїна  зустріли  живим коридором пошани. Односельці стояли на колінах та встеляли дорогу квітами.  Після відспівування земляка на батьківському подвір’ї, траурною процесією прийшли на кладовище. З Героєм попрощалися під військові почесті.

«Висловлюємо щирі співчуття родині, особливо мамі, Лідії Миколаївні, з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Валерія Безноса – та розділяємо їх горе. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!» - сказав секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій.

Валерій Безніс  народився 9 листопада 1987 року в Хомутці. Закінчив Хомутецьку школу і Хомутецький фаховий коледж. Жив звичайним мирним життям - зустрів своє кохання, створив сім’ю, радів народженню донечки, працював у службі охорони. Не він обрав війну – підла війна покликала Валерія встати на захист Батьківщини та рідної домівки. У липні 2022 року Валерій Безніс став частиною славної 25-ої окремої повітрянодесантної Січеславської бригади, яка захищає незалежність і цілісність нашої держави в Донецькій області. У ході вересневої контрнаступальної операції  Валерій Безніс разом з бойовими побратимами гнав ворога з українського Донбасу, звільняючи рідну землю від окупантів. Бій 30 вересня за село Ямполівка став останнім для героя.

 У скорботі вся громада. Герої не вмирають!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 30 квітня 2024 року

     
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]