Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ганну Бабич нагороджено Почесною грамотою Полтавської обласної ради
2019-01-25

Нашу землячку Ганну Бабич удостоєно Почесною грамотою Полтавської обласної ради. Відзнаку «За багаторічну плідну працю в галузі краєзнавства» Ганні Василівні передав депутат обласної ради Костянтин Кірпосенко. Він разом з працівниками міської ради відвідали землячку та поспілкувалися з нею.

Шанувальникам історії рідного краю Ганна Василівна добре знайома як автор низки краєзнавчих праць: путівника «Миргородський краєзнавчий музей», «Історія Миргорода в назвах його вулиць», «Літературна Миргородщина», «Драматичні 30-ті», «Мистецька Миргородщина», «Миргородщина. Адміністративно-територіальний поділ», «Миргород. Історія міста в нарисах», «Миргородщина. Сторінки історії краю».

15 жовтня 2018 року Ганні Бабич виповнилося 88 років. До цієї дати побачила світ її книга «Топоніми Миргородщини. Дещо про географічні назви нашого краю». Незважаючи на свій поважний вік, місцева краєзнавиця має нові задумки для  наступної роботи. Вона говорить, що нема в людини місця дорожчого, ніж те, де вона народилась, землі, на якій зросла. Щоб по-справжньому любити рідний край, його слід добре знати, необхідно вивчати його історію, мову, культуру.  Саме  краєзнавча література рідного краю сприяє вихованню патріотизму, моральності та національної свідомості підростаючого покоління.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]