Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Фотофіксація стану об’єктів
2019-11-28

Перед початком будівельних робіт за проектом Європейського Союзу MO.GE.DI.CO було виконано фото та відеофіксацію поточного стану будівель. У майбутньому це допоможе наочно порівняти вигляд споруд до та після робіт, а також побачити, що саме було зроблено. За проєктом Європейського Союзу MO.GE.DI.CO буде реконструйовано та виконано енергоефективні заходи по двом об'єктам: дитячий садок №10 та котельня по вул.Прорізній, 4а.

Під час реконструкції ДНЗ №10 будуть модернізовані системи опалення та електропостачання; встановлений індивідуальний тепловий пункт; виконано термоізоляцію стін, покрівлі та цоколю; замінено вікна та двері на енергоефективні; встановлено рекуператори повітря та оновлено систему вентиляції.

Під час реконструкції котельні по вул.Прорізній, 4а будуть встановлені котли на біопаливі (на трічці) та додатково побудовано приміщення для цих котлів і оперативний склад біопалива; в існуючих газових котлах замінять пальники на більш ефективні; замінено насоси; приєднано теплові мережі котельні по вул.Гоголя, 34а, для чого буде побудовано нову ділянку теплотраси.

Деякі з фото можна побачити нижче.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]