Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Форум «Цілі Сталого Розвитку: Полтавський вимір»
2019-03-22

У Полтаві відбувся обласний Форум «Цілі Сталого Розвитку: Полтавський вимір». У заході взяли участь представники міжнародних організацій, органів влади, ЗМІ, інститутів громадянського суспільства, приватного сектору, ОСББ, ОСН (органів самоорганізації населення). Від Миргоода участь узяли головний спеціаліст відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Анна Саєнко, голова правління ОСББ "Сорочинскьий шлях" Тетяна Рибалка, голова правління ОСББ "П.Мирного-14" Оксана Пучко, заступник голови правління ОСББ "Хорол" Валентина Уманець та голова правління ОСББ "Слави 59-А" Дмитро Подручний. 

Мета Форуму - донести до громадськості Полтавщини розуміння глобальних цілей сталого розвитку, сприяти їх впровадженню на регіональному рівні, створенню мережі партнерів та активістів, які долучатимуться до реалізації Цілей на рівні області, міст та об’єднаних територіальних громад. Цілі сталого розвитку, які ще називають «Глобальними цілями», – це загальний заклик до дій, спрямованих на те, щоб покінчити з бідністю, захистити планету, забезпечити мир і процвітання для всіх людей у світі.

«Проводимо регіональний Форум, на якому презентуємо досягнення Полтавщини в реалізації цілей сталого розвитку. Обговоримо проблеми, які має регіон у їх досягненні. Презентуємо  творчі колективи, а також майстрів і підприємства, які виготовляють екологічно чисту продукцію», – розповіла координатор програм розвитку ООН у Полтавській області Вікторія Курилко.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]