Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Форум місцевого розвитку
2016-08-19

Хід реалізації проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - III" обговорили в Миргороді учасники форуму "Обмін досвідом  ОСББ" . Участь у зібранні взяли голови миргородських ОСББ, спеціалісти відділів міської ради, координатори Проекту.

Обласний координатор проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - III" Галина Бут на черговому семінарі у рамках реалізації в Миргороді європейської ініціативи нагадала учасникам Проекту про порядок відбору підрядників робіт та підписання договорів, розповіла про виконані роботи за проектом. Координатор зазначила,  що на сьогоднішній день в Миргороді створено 21 ОСББ. Ініціативні та активні  мешканці  змогли залучити кошти від Проекту ЄС/ ПРООН МРГ-III на поліпшення своїх будинків. Співвласники ремонтували дахи, ліфти, проводили утеплення фасадів. В середньому кожен будинок за європейським проектом вносив п'ять відтсоків у загальну суму, ще 45% виділяли з міського бюджету, 50% - надавав Проект. Як зазначили голови ОСББ, спочатку було багато незрозумілих питань, зокрема і в оформленні документації. Але фахівці відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту, все пояснювали, і допомагали.  Завдяки такій співпраці та механізму співфінансування мешканці багатоповерхівок змогли зробили капітальні види робіт у будинках. Нині фахівці цього  відділу допомагають новим учасникам європейської ініціативи працювати з документацію Проекту.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]