Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Фінальна конференція проєкту "MO.GE.DI.CO"
2022-12-06

Відбулася фінальна конференція проєкту Європейського Союзу "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)". За круглим столом  учасники проєкту  підбили підсумки реалізації європейської ініціативи, спрямованої на модернізацію системи теплопостачання міста. 

Масштабний проєкт, який розпочався у 2018 році,  коштував 1 019,5 тис. євро, з яких грант від ЄС  - 762,8 тис. євро, кошти міського бюджету - 256,7 тис. євро. Миргородський міський голова Сергій Соломаха подякував усім учасникам проєкту з умовною назвою "(MO.GE.DI.CO)", зазначивши, що завдання було непросте, але завдяки скоординованим діям та консультаційній підтримці менеджерів і консультантів, а також фінансовій допомозі Європейського Союзу, демонстраційний проєкт вдалося успішно завершити. Активних учасників проєкту було відзначено Подяками міської ради за значний внесок у його реалізацію. 

Завдяки фінансовій підтримці від Європейського Союзу у межах проєкту було модернізовано дитячий садок "Веселка". У приміщенні повністю замінили всі вікна та двері, утеплили зовнішні стіни будівлі, цоколь та перекрили дах. В ігрових кімнатах зробили теплу підлогу. А ще  садочок оснащений сучасною системою вентиляції з рекуперацією, що забезпечить належний повітрообмін та дасть змогу економити енергію. Також придбали нове обладнання для харчоблоку та облаштували енергоефективний куточок, де дітям розповідають про те, як можна використовувати енергію сонця чи вітру.                                                                                                      

Паралельно з термомодернізацією садочка велися роботи на одній із котелень міста. Там встановлено сучасне енергоефективне обладнання, модернізовано газові котли. Збудовано нову котельню на твердопаливних котлах та склад витратного палива з автоматичною подачею. Також замінено частину теплотраси зі збільшенням діаметрів і встановленням компенсаторів на ділянці 200 м, прокладено нову ділянку тепломережі довжиною 200 м. Виведено з експлуатації стару неефективну котельню з перепідключенням споживачів до новозбудованої котельні.

Ще одна складова проєкту передбачала вдосконалення системи онлайн-моніторингу споживання енергії у муніципальних будівлях та проведення інформаційної кампанії.

Головними цілями проєкту "MO.GE.DI.CO" було зниження викидів СО2 у обраному тепловому районі на 20% або 338 т/рік, зниження споживання викопного палива на 1035 тисяч м3 та збільшення частки використання відновлювального палива на 25%.  Про це розповів координатор проєкту від Миргорода, заступник Миргородського міського голови Сергій Швайка.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]