Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Фестиваль вуличних культур до Дня молоді
2017-06-27

Цьогорічний день молоді в Миргороді відзначили у форматі фестивалю вуличних культур. Активісти молодіжної громадської організації "Передвижник" запозичили цю ідею у харків'ян та додали місцевого колориту.

Розпочався день зі спортивних змагань. 14 любительських команд з різних міст України грали в стрітбол 3 на 3 в центрі міста. Святкова атмосфера сприяла гарному настрою спортсменів та вболівальників, які збиралися підтримати учасників змагань. Напружена боротьба на майданчиках точилась до останніх секунд. Третє місце здобула команда "Ураган" (м. Миргород). У напруженій боротьбі за перше місце сильнішими виявились спортсмени з команди "Полтава" (м. Полтава). Гравці команди "Бразерс" (м. Миргород) здобули срібло. Переможці отримали  призи та грамоти від міської ради.

Силами на центральній площі мірялися також брейк-дансери. Брейкбаттли організували  PLT Hip-Hop Community (Полтава). 12 танцюристів, в основному полтавці і миргорордці, змагалися у двох номінаціях: «Початківці і діти» та «Профі». Баттли супроводжувались виступами діджеїв та мс. Перемогу здобули: у категорії «початківці і діти» бібой Джорж (7 років, Полтава), у категорії «Профі» бібой Муравей (Миргород). Завершилися суботні святкування гучним реп-концертом за участю харківського бітбокс дуету, місцевого гурту ТЕНК та суперфіналіста шоу "Україна має талант", відомого репера з Полтави Артема Лоїка.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]