Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Феєрія музичних талантів" розпочалася в Миргороді
2017-07-03

Другого липня у Миргороді стартував Міжнародний фестиваль "В гостях у Гоголя". Третій рік миргородська сцена стала місцем зустрічі митців та прихильників різножанрової музики. Щоденник цьогорічного дійства відкрила "Феєрія музичних талантів".

Учасників та прихильників музичного дійства привітав міський голова Сергій Соломаха. Він подякував  музикантам, організаторам і друзям фестивалю та побажав усім приємного спілкування з прекрасним. Справжньою "родзинкою" урочистого відкриття двотижневого дійства став виступ Миколи Гоголя (у ролі класика - Микола Кисліченко) та гімн фестивалю, який написала викладач ХССШІ Єлізавета Авочарова.

У рамках Міжнародного музичного фестивалю "В гостях у Гоголя" розпочала роботу і "Літня музична школа". Протягом двох тижнів в залі районного будинку культури та дитячій музичній школі на всіх охочих очікують профілюючі музичні майстеркласи, зустрічі з відомими педагогами та їх учнями, обмін досвідом, креативне спілкування.

Щоденно о 19-00 в районному будинку культури відбуватимуться концерти лауреатів Міжнародних конкурсів.(Вхід вільний).

Сьогодні, 03 липня, відбудеться концерт народного оркестру народних інструментів ДМШ ім.А.Коломійця.

Організатори і засновники фестивалю: Міністерство культури України, Європейська спілка музичних молодіжних конкурсів (EMCY), Миргородська міська рада, Миргородська районна державна адміністрація, відділ культури Миргородської міської ради, Районний будинок культури, Дитяча музична школа ім. А.П. Коломійця, Харківська середня спеціалізована музична школа-інтернат.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]