Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ЕСКО в територіальних громадах Полтавщини
2018-10-31

30 жовтня 2018 року в приміщенні Полтавської обласної ради, відбувся тематичний семінар «ЕСКО в територіальних громадах Полтавщини». В заході взяли участь представники міст та районів з усієї Полтавської області. Від міста Миргород  участь в заході взяли спеціалісти відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради.

У рамках заходу до присутніх звернувся голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький. Він, зокрема, зазначив, що сьогодні дуже важливим є зростання ролі місцевого самоврядування у життєдіяльності територіальних громад області. Потужним ресурсом органів місцевого самоврядування та громад є співпраця з енергосервісними компаніями, які надають енергетичні послуги, здійснюють енергоощадні заходи та забезпечують гарантоване досягнення економії паливно-енергетичних ресурсів і води.

У програмі семінару –  розгляд енергосервісних контрактів, як форми розвитку державно-приватного партнерства, перспектив впровадження енергосервісного механізму в бюджетній та комунальній сферах, реконструкції системи теплопостачання Комунальних  закладів.

Учасники навчання одержали практичний досвід та навички в питаннях розрахунку показника ефективності по енергосервісним  контрактам, енергосертифікації та енергоаудиту будівель бюджетної сфери.

Нагадаємо, в Україні запроваджується новий механізм енергомодернізації будівель бюджетних установ — механізм енергосервісу. Концепція енергосервісу полягає в тому, що енергоефективні заходи в будівлях бюджетних установ впроваджуються інвесторами — енергосервісними компаніями (ЕСКО). Енергосервісні компанії, вкладаючи власні кошти, несуть  фінансові ризики, беручи на себе повну відповідальність за якість робіт та  досягнення максимальної економії на оплату комунальних послуг.

Оплата енергосервісу здійснюється замовником виключно за рахунок економії енергоресурсів, досягнутої в результаті здійснення такими компаніями енергоефективних заходів. Зазначений механізм дозволяє без додаткових витрат з бюджету зменшити споживання енергоресурсів бюджетними установами, створить ринок енергосервісу та робочі місця.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]