Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Енергомоніторинг бюджетних установ
2016-01-16

У місті Миргород вже кілька років поспіль впроваджуються енергоефективні заходи у бюджетному секторі. У 2012 році проведена повна термомодернізація будівлі ДНЗ № 12 «Світлячок», у 2014 році проведена часткова термомодернізація будівель гімназії ім. Т.Г. Шевченко та НВК «Гелікон», у 2015 році проведена повна термомодернізація будівлі ДНЗ № 5 «Сонечко».

Запроваджені заходи дозволили знизити споживання енергетичних ресурсів на опалення бюджетних закладів від 24 % до 46 %, при тому що температурний режим в середині будівель підвищився і відповідає санітарним нормам.

Найбільша економія досягнута у будівлі ДНЗ № 5 «Сонечко», де проведено повну термомодернізацію, а саме: утеплення стін 150 мм мінеральної вати, заміна всіх вікон та дверей на енергоефективні з коефіцієнтом опору теплопередачі не нижче 0,98 м2*0С/Вт, утепленнядаху 150 мм мінеральної вати, утеплення цоколю будівлі 100 мм екструдованого пінополістиролу та встановлено індивідуальний тепловий пункт. При цьому температура в середині будівель підвищилася і відповідає санітарним нормам. Попит на цей садочок у батьків значно підвищився, кожен бажає, щоб його дитина перебувала в комфортних умовах.

Кілька років поспіль відповідальні працівники проводять роботу в системі енергомоніторингу, щоденно заносять показники лічильників. Різкі коливання споживання енергетичних ресурсів дозволяють своєчасно виявляти несправності та реагувати на підвищене споживання. Проведена робота дозволила знизити споживання теплової енергії майже на 4%, води – на 3%, природнього газу – на 4% у порівнянні із попереднім роком.

Відділ муніципальних ініціатив,

інвестицій та енергоменеджменту

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]