Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ефективні партнерства для сталого розвитку територій
2019-07-31

"Ефективні партнерства для сталого розвитку територій" - саме таку назву мав IV міжрегіональний Форум, який відбувся у Полтаві в межах спільного проекту Уряду Швеції та Програми розвитку ООН "Посилене партнерство для сталого розвитку", який підтримує створення багаторівневого партнерства на регіональному та місцевому рівнях задля вирішення сталого розвитку в Україні. Учасниками заходу стали керівники програми ПРООН із досягнення цілей сталого розвитку, представники бізнесу, місцевого самоврядування, наукових кіл, експертів та громадських об'єднань.

Бізнесмени, держслужбовці, науковці, громадські діячі та інші експерти зібрались, аби обговорити механізми розвитку економіки, демократичного правління, енергоефективності, переробки сміття, реформування медичної та освітніх галузей. Акцент - на можливих взаємовигідних  шляхах партнерства і порозуміння між владою та підприємцями чи іншими фахівцями.

Найкращі практики, знання та досвід Швеції у сфері сталого розвитку використані у ньому. Вражаючими були доповіді Маркуса Бренда, Яни Жамбекової та Мустафи Саїт-Аметова. Вони чітко визначили цілі та завдання, окреслили очікування від реалізації Проекту.

Яна Жамбекова, спеціаліст із розвитку громад зазначає, проблеми, з якими ми стикаємось на регіональному рівні - вони комплексні, і вони потребують мобілізації внутрішніх ресурсів. Донорські кошти, донори приходять на Україну, і потім йдуть. А ми лишаємось.

Керівник програми розвитку ООН із досягнення цілей сталого розвитку Мустафа Саіт-Аметов говорить, що Європа зацікавлена у співпраці та підтримці України. Головне - бажання створити ефективні партнерства, реалізовувати амбітні проекти.

- У нас є на сьогоднішній день 4 великі програми, одна з яких називається Програма відновлення та розбудови миру. Вона спрямована на Схід України, на регіони, які найбільш постраждали від конфлікту.

На заході були представлені 23 проекти з 6 регіонів центральної України: Полтавської, Черкаської, Сумської, Київської, Кіровоградської та Чернігівської областей. Миргородський проект "До сталої мобільності через розвиток велоруху" став переможцем у першому турі. Саме над вдосконаленням цієї ініціативи працювала на форумі голова МММГО "За нами майбутнє" Вікторія Козлова спільно з експертом Оленою Чернишовою. Врахувавши всі рекомендації експерта та допрацювавши заявку з відділом муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради, миргородську ініціативу було відправлено на участь в другому турі проекту ПРООН " Посилене партнерство задля сталого розвитку".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]