Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дитячий майданчик по провулку Наріжного,32 та 34 відкрито!
2018-08-22

Шлях до встановлення майданчика був довгим та непростим, але воно того варте! Сама ідея участі громад фінансово та фізично у придбанні і установці майданчиків просто блискуча. Зусиллями 36 сімей було зібрано 5000 грн власних коштів та встановлено ігровий комплекс і вуличний тренажер, також зроблені столики з лавками дорослий та дитячий.

Ще ведуться роботи по встановленню заборчиків. Спільна робота дуже здружила та згуртувала наш двір, тепер ми разом будуємо плани на майбутнє по облаштуванню двору та під’їзду.

Наші дітки дуже задоволені результатом, особливо вони зраділи урочистому відкриттю в якому всі приймали участь: прикрашали майданчик прапорцями, кульками, малювали на асфальті, гралися, смакували морозиво та робили спільні фото.

 Хочемо висловити велику вдячність Миргородській міській раді за проект «Місто активних громадян», Гречко Віталію Олександровичу за постійну допомогу по супроводженнюпроекту, допомогу у встановленні та привезенні піску, щебню, цементу, а також МП «Контакт» за безкоштовну доставку обладнання для нашого майданчику!

 

Юлія Шинкарьова

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]