Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дитячий гурток велосипедного туризму
2017-12-11

Завдяки програмі «Місто активних громадян» було закуплено 4 велосипеди для Миргородської міської станції юних туристів ім. Д. Гурамішвілі. Загальна вартість закупки склала 23500грн.(19975грн.-кошти міського бюджету та 3525грн.- кошти ініціативної групи).

 Безпосередньо закупівлею займався Олександр Бельдій, керівник гуртка велосипедного туризму. Відразу постало питання, коли та яких виробників вибрати у співвідношенні ціна-якість. Придбання велосипедів було сплановано на кінець літа-початок осені, тому що ціна в цей період значно нижче, ніж весною. Наступне питання було щодо виробника техніки. Вибір впав на 2-х вітчизняних виробників: Ardis та Optima. Згідно з проектом, два велосипеда з алюмінієвою рамою розміром 13 дюймів на колесах 24 діаметра з дисковими гальмами, амортизаційною вилкою та 21 швидкістю, для вікової групи від 7 до 11 років, від Українського виробника Ardis модель Rider, та два велосипеда з алюмінієвою рамою розміром 16 дюймів на колесах 26 діаметра з дисковими (гідравлічними) гальмами, амортизаційною вилкою та 24 швидкостями, для вікової групи від 11 до 14 років, також українського виробника Optima модель F-1. Вже у вересні 2017 року були проведені змагання на Першість міста Миргород, в якому взяли участь 116 учасників зі всього міста. Близько половини учасників випробували нову техніку і були дуже задоволені,  показавши підвищені результати. У жовтні 2017 року була сформована і відряджена команда у місто Полтава на обласні змагання з велосипедного туризму. Завдяки наполегливим тренуванням та новим велосипедам миргородська команда вперше посіла призові місця та завоювала кубок. Вже в наступному році в рамках 22-ї обласної туристської Спартакіади учнівської та студентської молоді Полтавщини буде проведена відкрита першість Миргородської станції юних туристів з велосипедного туризму у місті Миргород на дистанціях: «Фігурне водіння велосипеду»; «Тріал»; «Велокрос». Також на наступний рік вже заплановані велосипедні походи з дітьми від 13 років (учні гуртка «Велосипедного туризму») 1 та 2 категорії.

     Хочу висловити подяку програмі «Місто активних громадян» та членам конкурсної комісії, які високо оцінили даний проект та показали, що влада та суспільство не забуває про дітей, бо вони і є майбутнім нашої країни.

Олександр Бельдій,

 керівник гуртка велосипедного туризму

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]