Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дитяче свято в «Лісовій казці»
2018-06-04

Не змогло оминути чудове Свято Дитинства «День захисту дітей» і цей чудовий мальовничий куточок – дитячий майданчик «Лісова казка», що на вулиці Стаднянській (мікрорайон «Личанка»). До створення казкового дійства свята, яке відбулось 3 червня, долучились як дорослі мешканці вулиці так і діти – активні учасники творчої самодіяльності. Різноманітні солодощі, морозиво, а на додачу – солодкий стіл для дітей.

Окрім самих святкових подій, цей день ознаменувався також відкриттям першої  вуличної бібліотеки «Книга на довіру», яка вже укомплектована книгами для дітей на різну тематику.

Із привітаннями з нагоди свята до дітей та їх батьків звернулись представник міської влади – Л. Артикульна, депутат А. Вороновський, голова ради мікрорайону С. Яковлєв. 

     Рада мікрорайону висловлює щиру подяку організаторам свята: вуличному комітету у складі В.Нечупієнко, Т. Кожушко, Л.Горошко, а також головним спонсорам – депутату міської ради А. Вороновському та міській владі за виділені кошти на придбання солодких та інших подарунків.

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]