Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дитяче свято у «Лісовій казці»
2019-06-04

Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.

Тому вже третій рік поспіль за ініціативи та підтримки депутата Миргородської міської ради  Анатолія Вороновського у мальовничій «Лісовій казці» проводиться дитяче свято. І вже стало традиційним, що святкову програму готує талановита малеча Стадні. Були і вірші і пісні і танці… За старанність юні таланти отримали заохочувальні подарунки від нашого депутата Анатолія Вороновського. А ще цього року на наше свято зі своїм концертом завітали вихованці дитячої музичної школи ім. А.П. Коломійця зі своїми художніми керівниками. Швидко знайшли спільну мову з дітьми Володимир Коваленко та Ігор Лимаренко. А особливо приємно те, що сьогоднішнє свято відбувалося вже не просто неба, а на сцені, побудови якої добився депутат по нашому округу.

 Аж до вечора в «Лісовій казці» лунала музика та дитячий сміх. Бо після концерту ще були смачні пироги від А.Вороновського та Л. Хухри, морозиво та цукерки від міської ради. Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, серця яких сповнені любові до дітей!

 

 

 

 

Голова вуличного комітету В. Нечупієнко

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]