Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дидактичні матеріали та корекційні засоби отримав Миргородський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю
2022-12-02

Дидактичні матеріали і спеціальні засоби корекції психофізичного розвитку отримав Миргородський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю. За словами директорки закладу Валентини Сіваченко, корекційна робота в Центрі спрямована на подолання різних дефіцитів у дитини: порушення мовленнєвого розвитку, поведінкові порушення, порушення соціальної взаємодії й комунікації, рухові порушення, тощо. Це дуже кропітка й наполеглива робота фахівців, що потребує не тільки знань, вмінь і навичок фахівців, а ще й різноманітних дидактичних матеріалів та інструментів. 

Саме такі засоби та обладнання змогли отримати завдяки реалізації кількох проєктів. Від Проєкту USAID "Говерла" вже надійшла частина дидактичних матеріалів. А у співпраці з молодіжною громадською організацією "За нами майбутнє" у закладі є велотренажер. Міжнародна організація UNICEF надала обладнання для ранньої діагностики та допомагає фахівцям з корекційної роботи підвищувати знання.

Колектив центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю  щиро  дякує всім, хто допоміг придбати  необхідне обладнання для соціалізації діток з інвалідністю.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]