Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До відома переміщених осіб з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції
2015-03-25

18 березня 2015 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 04.03.2015 року №79 «Деякі питання оформлення і видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції».

Згідно з Постановою, довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи  не є дійсною без проставлення на її зворотному боці відмітки про реєстрацію місця проживання зазначених осіб. Контроль за місцем проживання внутрішньо переміщених осіб та проставлення відмітки про реєстрацію місця проживання покладено на територіальні підрозділи  Державної міграційної служби.

            З огляду на викладене з 18.03.2015 року призначення державних допомог, в тому числі щомісячної адресної допомоги переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг будуть проводитися на підставі довідки з відповідною відміткою Миргородського міського відділу Управління Державної Міграційної служби України в Полтавській області, яка знаходиться за адресою: м. Миргород, вул. Я.Усика, 34. Отже, кожній переміщеній особі, після отримання довідки про взяття на облік, як особи,  яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції в управлінні праці та соціального захисту населення, обовов’язково потрібно протягом 10 днів повідомити державній міграційній службі про фактичне місце свого проживання (зміну фактичного місця проживання або повернення до покинутого місця проживання).

 

Гуйван Ю.Г., зав. сектору прийому громадян

відділу грошових виплат та компенсацій           

управління праці та соціального захисту населення

Миргородської міської ради                                          

                          

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]