Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги суб’єктів господарювання Миргорода: зміни процедури повідомної реєстрації угод
2019-09-17

Кабінет Міністрів України спростив процедуру повідомної реєстрації угод (договорів), змін і доповнень до них. Зміни внесені постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 768 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 р. № 115 «Про порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів».

Відповідно до вищезазначеної постанови, повідомна реєстрація проводиться з метою оприлюднення інформації про укладення угод (договорів), внесення до них змін і доповнень.Сторони угоди (договору) подають реєструючому органу на повідомну реєстрацію один примірник угоди (договору) разом із додатками та супровідним листом у вигляді оригіналу паперового документа з прошитими і пронумерованими сторінками, у вигляді оригіналу електронного документа з пов’язаними з ним кваліфікованими електронними підписами або у вигляді електронної копії оригіналу паперового документа (фотокопії), засвідченої кваліфікованою електронною печаткою.                       Сторони угоди подають також копії свідоцтв про підтвердження репрезентативності суб’єктів профспілкової сторони та сторони роботодавців, які брали участь у колективних переговорах з питань укладення цієї угоди.                                                        У разі досягнення домовленості щодо подання реєструючому органу переліку підприємств, установ та організацій (найменування та код ЄДРПОУ), для яких є обов’язковими положення цієї угоди, сторони угоди можуть подавати зазначений перелік до реєструючого органу.

Повідомна реєстрація проводиться протягом 14 робочих днів із дня, наступного після надходження угоди (договору) до реєструючого органу. Реєструючий орган письмово інформує суб’єкта, який подав на реєстрацію угоду (договір), про проведення процедури не пізніше наступного робочого дня після реєстрації угоди. 

Реєструючий орган оприлюднює на власному офіційному веб-сайті та щомісяця оновлює реєстр галузевих (міжгалузевих), територіальних угод, колективних договорів, змін і доповнень до них, їх текст, рекомендації щодо приведення угоди (договору) у відповідність з вимогами законодавства (у разі їх наявності).   У разі подання сторонами угоди переліку підприємств, установ, організацій, для яких є обов’язковими її положення, такий перелік оприлюднюється на офіційному веб-сайті реєструючого органу разом з текстом угоди. Текст договору, змін і доповнень до нього оприлюднюється, за винятком інформації, доступ до якої обмежено сторонами відповідно до закону або за їх рішенням.     

                          Копіювання та опублікування тексту угоди (договору), змін і доповнень до неї (нього) здійснюються разом з інформацією про повідомну реєстрацію, а також рекомендаціями реєструючого органу щодо приведення угоди (договору) у відповідність з вимогами законодавства (у разі їх наявності).

Детальні консультації з приводу укладення та повідомної реєстрації угод, колективних договорів та змін та доповнень до нього можна отримати у відділі праці управління соціального захисту населення Миргородської міської ради за адресою: вул. Гоголя, 92  кабінет №1, електронна адреса: [email protected]

Телефон для довідок: 5-44-09 (з 8.00 – до 17.00; у п’ятницю з 8.00 – до 16.45; обідня перерва 12.00 -12.45).

Зразки для оформлення та подання знаходяться у прикріплених нижче файлах.

Титульний лист на реєстрацію угоди (колективного договору) змін і доповнень до них.

Лист на реєстрацію угоди (колективного договору) змін і доповнень до них .

Зразки заяв

 

Т. М. Овлах,

начальник відділу праці

управління соціального захисту населення

Миргородської міської ради 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]