Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги споживачів та підприємців громади!
2022-02-08

Миргородське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області інформує, що за офіційним зверненням Громадської організації «Всеукраїнська асоціація з питань захисту прав споживачів «Споживча довіра» при проведенні моніторингових досліджень якості та безпеки молокопродуктів, які реалізуються на споживчому ринку України, було відібрано зразки продукції масла вершкового, зокрема, в торговельних мережах міста Миргород.

За результатами лабораторних досліджень встановлено невідповідність масла солодковершкового «Сливочное Белорусское» маса нетто 200 гр., жирність 82,5%, виготовлене 01.11.2021 року, виробник Сумська область, м. Угроїди, вул. Садова, 3А по показникам заявленим на маркуванні, у зразках якого виявлено наявність жирів немолочного походження.

Споживачів закликаємо бути уважними під час придбання харчових продуктів, зокрема масла вершкового, адже харчовий продукт повинен бути насамперед безпечний та якісний для вашого здоров’я. У разі виникнення питань просимо звертатися до Миргородського районного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області за тел.. 4-48-18 та до управління захисту прав споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області за тел..(0532)54-57-59.

Просимо операторів ринку, що здійснюють реалізацію харчових продуктів, перевірити наявність в обігу на ваших підприємствах торгівлі вищезазначеного продукту харчування та у випадку його виявлення терміново вилучити з реалізації та інформувати Миргородське управління ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області на електронну адресу [email protected] та за телефоном 4-48-18. Нагадуємо про необхідність дотримання операторами ринку вимог Законів України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Миргородське районне управління

Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]