Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дні енергії у Миргороді
2019-09-05

У Миргороді Дні сталої енергії розпочалися з «Найбільшого уроку у Світі», присвяченого Цілям сталого розвитку в Україні. Ініціатором заходу став учень ЗОШ №1 Іван Городівський. Він зібрав проактивних однолітків з різних шкіл міста щоб обговорити важливі теми глобальних змін та їх вплив на життя у нашому місті.

Виявилося, що усіх присутніх найбільше цікавлять дві Цілі: якісна освіта та екологія. Запрошений волонтер Корпусу Миру Остін Доуел розповів про освітні процеси у світі, Сполучених Штатах Америки та стимулював обговорення подходів і можливостей освіти в Україні. Запрошена головний спеціаліст відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради Анна Торубара презентувала діяльність міської ради, спрямовану на досягнення Цілей сталого розвитку та Плану дій зі сталого енергетичного розвитку, що затверджений міською радою. Мова йшла про різні проекти, що реалізовуються у місті, зокрема про проект Європейського Союзу MO.GE.DI.CO. Наприкінці усі разом обмінялися ідеями, як саме старшокласники можуть вплинути на рідне місто, як ініціювати а втілювати власні проекти. Під час обговорень учні підготували своє «Дерево пропозицій» щодо покращення життя міста, яке передали до виконавчого комітету міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]