Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дні англійської мови в гімназії ім.Т.Г.Шевченка
2015-03-12

У Миргородській гімназії ім.Т.Г.Шевченка на кілька днів настала лондонська погода та з'явився оксфордський акцент. Учителі іноземної мови разом з учнями влаштували дні англійської мови.

Для найменших школярів підготували веселе свято , на якому співали  сучасні англомовні пісні, декламували вірші та змагалися у мистецтві вимови англійських  скоромовок. Учні середніх класів підготували театралізовані сценки з улюблених англійських та американських дитячих творів. Миргородський Том Сойєр був неперевершений! Але, як і книжний герой Марка Твена, такий же бешкетник та фантазер!

Окрасою свята стала лялькова вистава, ролі в якій грали учні 5-Б класу! Це не перший виступ імпровізованого любительського театру, але англійською показували виставу вперше! Лялькові герої відомих казок принесли величезне задоволення малечі, а також  аплодисменти "англійському театру" не вщухали дуже довго.

А ось учні 11 класів вирішили популяризувати англійську за допомогою великого Уільяма Шекспіра.  Ромео та Джульєтта у виконанні наших гімназистів підкорили всіх присутніх!

"Вивчення англійської мови - процес нелегкий та тривалий, - розповідає головний режисер та сценарист свята Пасічник Світлана Андріївна. - Не кожний дорослий доведе цю справу до кінця, що ж казати про дітей! Дуже важливо з самого початку зацікавити дитину, показати всі переваги володіння іноземною мовою. Зробити так, щоб досить нелегкий процес навчання був веселим та цікавим і максимально відійти від нудних уроків. Саме з метою популяризації англійської ми й організували дні англійської мови. Результат перевершив усі наші сподівання: у залі не було жодного вільного місця, діти з радістю брали участь у підготовці свята, активно підтримували всіх артистів, аплодували, підспівували та навіть танцювали! А наша лялькова вистава мала шалений успіх! Ми з моїми учнями 5-Б класу вже думаємо організувати ляльковий театр, який діятиме постійно!"

Прес-центр гімназії ім.Т.Г.Шевченка

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]