Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Депутати оглянули об’єкти будівництва
2021-11-04

На території нашої громади продовжуються будівельні роботи, кошти на які виділені з різних джерел, у тому числі із місцевого бюджету. Ефективне використання бюджетних коштів - завжди  у полі зору міської влади та депутатського корпусу. Цього разу депутати міської ради побували на низці будівельних майданчиків та проінспектували якість виконання робіт.

У Миргородській міській лікарні інтенсивного лікування завершили реконструкцію частини головного корпусу під відділення екстреної медичної допомоги та наповнили його необхідним сучасним діагностичним обладнанням. Там до послуг пацієнтів комп'ютерна томографія, ЕКГ та УЗД серця, ендоскопія, рентгенографія та рентгеноскопія та інші види обстежень.  "Маючи направлення від сімейного лікаря, жителі громади і району отримуватимуть ці послуги безкоштовно," - зазначив перший заступник міського голови Олександр Острянин. За словами завідувача відділення екстреної допомоги Олександра Любича, медичний персонал пройшов відповідне навчання в обласному центрі. На першому поверсі також розміщені приймально-діагностичні кабінети із палатою інтенсивної терапії, операційний блок, реанімація, травмпункт, палата інфекційних захворювань, лабораторії, кабінети профільних лікарів, стерилізаційний блок, технічні та побутові приміщення. Також зроблено утеплення фасаду, облаштовано пандус,  обладнано зручні під’їзди карет швидкої допомоги  та розмежовано прийом пацієнтів. Великий обсяг робіт виконано всередині приміщення: замінено інженерні мережі, системи вентиляції, освітлення, водопостачання та водовідведення.

Виконаним ремонтом та вже запущеним у роботу обладнанням депутати міської ради залишилися задоволені. За словами депутатки міської ради, головного лікаря Станції екстреної медичної допомоги №4 міста Миргород Віталіни Романюк, те, що зроблено у лікарні - дійсно якісні зміни у місцевій медичній системі. І треба рухатися в цьому напрямку далі.

Також того дня депутати оглянули, як проходить реконструкція приміщення старої будівлі першої школи. Зберігаючи історичність та архітектуру будівлі, її перепрофілюють у Школу мистецтв.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]