Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Депутати Миргорода занепокоєні рівнем підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги
2015-07-24

14 липня, під час розгляду питань порядку денного п’ятдесят четвертої сесії міської ради шостого скликання, було ухвалено рішення Про звернення депутатів Миргородської міської ради щодо зростання тарифів на житлово-комунальні послуги. Звернення буде направлено до Президента України, Прем’єр-міністра України та Голови Верховної Ради України. Текст звернення наведено нижче.

Звернення

депутатів Миргородської міської ради щодо

зростання тарифів на житлово-комунальні послуги

Ми, депутати Миргородської міської ради, вкрай занепокоєні ситуацією, яка склалася у суспільстві, у зв’язку із різким зростанням тарифів на житлово-комунальні послуги. Поширення хвилі громадського невдоволення, з приводу різкого підняття комунальних тарифів, веде до погіршення матеріального становища населення. На сьогоднішній день 48% доходу української родини йде на оплату житлово-комунальних послуг і 50% - на харчування. Тим часом за рік середня заробітна плата та пенсія в Україні зменшилася в 2,7 рази.

У громади міста Миргорода, як і у більшості громадян України, викликає тривогу питання різкого підняття тарифів на водопостачання та водовідведення (93% і 105% відповідно), на газ (73%), електропостачання (10%) та теплопостачання (60%), адже в умовах, коли розмір зарплат та пенсій залишається без змін, сплачувати за комунальні послуги мешканці не мають змоги. Мешканці міста відчувають невпинне зростанням цін на продукти харчування, товари повсякденного вжитку тощо. Очевидним є те, що зростання тарифів призведе до заборгованості населення за комунальні послуги та негативно відіб’ється на і без того слабкій економіці міста.

Ми, депутати Миргородської міської ради, вимагаємо створення у парламенті тимчасової слідчої комісії, яка професійно та неупереджено проаналізує питання підвищення тарифів на комунальні послуги, візьме під контроль їхнє економічно обґрунтоване формування. Переконані, якнайшвидше вирішення вкрай важливого питання зменшення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення дасть можливість зняти соціальну напругу у місті.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]