Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День самоврядування у мікрорайонах
2018-12-11

Святкове зібрання з нагоди Дня місцевого самоврядування відбулося у мікрорайоні "Центральний". Захід проходив у приміщенні СШ №5. Керівників та активістів мікрорайону: голів будинкових, вуличних комітетів та ОСББ привітала секретар міської ради Наталія Гирка.

Вітаючи зі святом представників цього мікрорайону  Наталія Олексіївна подякувала за самовіддану громадську роботу активістам, які, як справжні господарі, піклуються про благоустрій своєї території, докладають чимало зусиль, щоб мешканці жили у комфортних умовах.  До вітальної адреси також долучилися голова ради мікрорайону Василь  Приліпа та  секретар ради Антоніна Корольова. Вони вітали небайдужих керівників будинків і вулиць,  голів ОСББ, які є прикладом для наслідування. У рамках святкувань найактивніших представників Ради мікрорайону "Центральний" було нагороджено грамотами міської ради.

Продовжилося свято концертною програмою  вихованців  Центру естетичного виховання. Їхні виступи винуватці свята супроводжували бурхливими оплесками. Юні  таланти показали себе як справжні артисти, більшість з яких є мешканцями мікрорайону "Центральний".

Рада мікрорайону висловлює щиру вдячність  всім, хто допоміг створити святковий настрій учасникам зібрання.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]