Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День пам’яті Олександра Черкаса
2019-02-07

У літературно-меморіальному музеї ім. Д. Гурамішвілі зібралися студенти Університету третього віку, аби згадати та вшанувати пам’ять Олександра Івановича Черкаса. Його немає серед нас вже 7 років, але він залишив глибокий слід у душі кожного, хто мав щастя з ним спілкуватися.

Директор музею Тетяна Георгіївна Діденко розповіла, що Олександр Черкас був журналістом, художником-аматором та активістом громадського життя. Майже три десятиліття працював редактором миргородського радіомовлення, був членом Національної спілки журналістів України, 35 років на громадських засадах очолював миргородське літературне об’єднання «Любисток», протягом трьох років працював керівником гуртка журналістики «Рідне слово» при будинку школяра і виховав не одне покоління поетів.

Працюючи на місцевому радіомовленні, Олександр Іванович знаходив вільний час і на власну творчість. Шанувальники живопису знають його і як гарного художника. Хоча він і не мав професійної художньої освіти, але писав чудові картини. Свої знання щедро передавав підростаючому поколінню - протягом 13 років на громадських засадах очолював дитячу художню студію імені В.Л. Боровиковського, яка діяла при міській школі № 5. Роботи цього художника треба розглядати довго. І тоді відкриваються не тільки таємниці композиції, але й вікна в довірливий світ душі народу. Його картини знані не тільки в рідному Миргороді, але й по всій нашій країні і за кордоном.

Відзначили День пам’яті відкриттям виставки картин Олександра Івановича у виставковій залі музею та переглянули фільм про нього. Також пригадали, яким він був за життя. Звучали найкращі, найщиріші спогади. Давно не доводилось чути стільки теплих, добрих, зворушливих слів на  адресу людини великої душі і серця, який є прикладом відданості своїй справі та рідному місту. Вічна йому пам’ять.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]