Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День Довкілля в Миргороді
2017-04-12

У Всесвітній день довкілля міський голова Сергій Соломаха, депутати міської ради, а також члени виконавчого комітету та активна громадськість озеленювали місто. Біля меморіалу Скорботна мати висадили клени і горобину. Алею пам'яті вирішили закласти, щоб покращити благоустрій навколишньої території, а також ще раз нагадати людям про те, як важливо не допустити геноциду у наші дні, - розповіла секретар міської ради Наталія Гирка.

У День загальноміської толоки нові зелені насадження з'явилися і біля пам'ятника Невідомому солдатові, що на Почапцях. Під час генерального прибирання активні жителі мікрорайону висадили тут більше двадцяти кущів туї, придбаної за підтримки депутата Верховної Ради Олега Кулініча. За словами депутата міськради Григорія Семененка, до травневих свят в належний стан приведуть не лише прилеглу територія, а й сам пам'ятник. Адже з таким проханням до депутатів ще рік тому звернулася місцева громада. Садив туї у пам'ятному місці і ветеран Другої світової Віктор Горбатенко. Дідусеві майже 90 років. Він вважає своїм обов'язком прибрати біля меморіалу. Говорить, що не можна допустити, аби пам'ять про війну та великий подвиг героїв згасла у серцях людей.

За словами міського голови Сергія Соломаха, жителі Миргорода активно долучилися до прибирання і прибудинкових територій, і місць громадського користування. Не всі чекали на загальноміську толоку, дехто вийшов на прибирання раніше. Результат робіт - радує.

Більше чистих вулиць, більше зелених насаджень, більше квітів, більше приємних емоцій - такий результат загальноміської толоки. Тож зусилля городян, витрачені на прибирання рідного міста, не були даремними.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]