Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День благоустрою в Миргороді 2019
2019-04-20

20 квітня всі, хто любить Миргород, долучились до загальноміської акції День благоустрою території міста. Він проходить 20 квітня у рамках місячника чистоти, благоустрою і озеленення, що триває упродовж квітня. Колективи відділів і управлінь міської ради, депутати, члени виконавчого комітету, учнівські та трудові колективи працювали на локаціях, визначених розпорядженням міського голови у рамках проведення Дня довкілля.

На розподілених ділянках загального користування працювали дружно, злагоджено та завзято: і роботи було багато, і погода сприяла. Представники депутатського корпусу та виконавчого комітету упорядкували клумби на центральній площі, висадивши там троянди та кущі.

Працівники міської ради рятували набережну річки - розчищали дуже засмічений берег Хоролу (за краєзнавчим музеєм). Дружнім і працьовитим колективом було вирубано чагарники, сухостій, розчищено від пластику та скла  цю величезну, засмічену людьми територію.

Працівники фінансового управління прибирали у сквері Слави, біля центрального мосту працювали фахівці Центру реабілітації дітей з інвалідністю. Учні СШ №5 весело трудилися у парку Дружба.

Працівники інших підприємств, організацій та установ, рад мікрорайонів, голови вуличних та будинкових комітетів, учні, вчителі та студенти також взяли активну участь у прибиранні закріплених територій.

На території міського пляжу продовжили толоку, яку перенесли з минулих вихідних (через несприятливу погоду), за програмою МАГ.

Варто зазначити, що до весняного прибирання вже долучилися більшість мешканців, організувавши толоки в мікрорайонах та місцях масового відпочинку. Люди приходили зі своїм інвентарем, фарбували лавки, дитячі майданчики фарбою, виданою МКЖЕУ, висаджували саджанці дерев та кущі, надані КП "Спецкомунтранс".

Для весняного озеленення відділ житлово-комунального господарства саджанці закупив у Миргородського лісгоспу. Одночасно зі звичайними декоративними березами, дубами, кленами, ялинами та вербами зазеленіють катальпи, модрини, магонії, айви, ліщина і калина.

Основна задача Дня довкілля, яке проходить разом з місячником чистоти та благоустрою в Миргороді, упорядкувати та привести у належний стан прибудинкові території, парки, дитячі та спортивні майданчики, а також очистити від сміття береги річки Хорол. Висадка саджанців дерев та кущів, озеленення парків, оновлення та створення квітників, ліквідація стихійних звалищ та оперативне вивезення сміття, - говорить перший заступник міського голови Сергій Швайка.

Миргородська міська рада дякує небайдужим містянам, які вже причепурили свої клумби та подвір'я, а також звертається до всіх жителів з проханням долучитися до весняного прибирання. Памʼятаймо, що чистота починається з порядку у власній оселі. Кожен житель, небайдужий до проблем природи, має зробити свій внесок у спільну справу і берегти довкілля.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]