Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дебютний кліп Наталії Шевченко (Абіє) вразив українців
2017-09-15

Відбулася прем'єра дебютного кліпу молодої  миргородської співачки Наталії Шевченко, виступає під сценічним ім'ям Абіє. Для екранізації 18-річна виконавиця обрала свій останній трек "Зірка", який вже полюбили багато українських меломанів.  «Це мій перший кліп. Він сам по собі. Конкретно і по суті: сутінки, я і фортепіано», - прокоментувала відео Наталія.

У коментарях до кліпу користувачі хвалять співачку, а саму відеороботу називають «дивовижною».  «Гарно. Без зайвого пафосу - просто гарна пісня. Дякую!» - написав один з користувачів.

«Співана поезія. Дуже скучив за цим явищем. Чистота, де-не-де болюча, десь наївна, щира, відверта, сильна, юна.. Постійно генерує нові твори ця дівчина. У мене двоякі відчуття, але мене схвилював цей твір», - прокоментував кліп відомий композитор, директор і диригент хорової капели «Дударик» Дмитро Кацал.

Відзначимо, що не так давно інді-виконавиця опублікувала на своєму каналі два ролика. Причому, появилися вони майже одночасно " Киту Мій!, " Польська".Також у репертуарі Абіє є треки "Колискова" та вже згадувана вище «Зірка», повідоляє UA Music Platform.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]