Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Cool Games» - новий спортивний мегапроєкт
2020-02-07

У Миргородській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені Панаса Мирного вперше в нашому місті пройшов спортивно-масовий захід серед школярів по «Cool Games». Він проводиться з метою запровадження інноваційних підходів при проведенні уроків фізичної культури в закладах загальної середньої освіти, збільшення рухової активності, залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою, подальшої популяризації здорового способу життя.

Перші такі змагання відбулися в Києві в 2018 році. Вони поширюються по всій Україні, щоб діти змагалися і в містах, і селах. Особливістю Cool Games є те, що вони не потребують спеціальної підготовки учасників, але вимагають відповідної методичної підготовки вчителів. А їхня головна мета – започаткувати новий формат проведення уроків фізичної культури, зробити їх яскравими та привабливими для молоді, залучити дітей до масового спорту.

Командна гра стає головним елементом фізичного виховання, адже це допомагає школярам вчитися взаємодії в колективі, розвиває лідерські якості, мотивує відвідувати уроки.

У Полтаві на базі Полтавського обласного інституту післядипломної освіти був проведений тренінг з Cool Games. Серед 60 його учасників був і вчитель фізичної культури ЗОШ №1 Свінціцький О.П. Саме там надали методичні рекомендації про проведення змагань нового спортивного мегапроєкту.

Зараз важливо урізноманітнити методи, ігри, які традиційно застосовувалися на уроках фізкультури. Адже діти зараз дуже багато сидять, проводять багато часу за комп'ютерами. Важливо кожну дитину, кожного учня мотивувати займатися фізкультурою на уроці. Елементи командних ігор, які є для сучасних дітей цікавими, розвивають, стимулюють фізичну активність. Це одна із вимог Нової української школи.

Під час проведених шкільних змагань дуже багато було позитивних емоцій у дітей, вчителів. Гучна музика, яскрава форма, естафети, яскраві трюки - все це запам’яталося учням, спонукало їх вести здоровий спосіб життя. Переможці були нагороджені грамотами та дипломами.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]