Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Чисте довкілля – чисте сумління
2021-04-07

Толока є давнім українським звичаєм. Її організовували по селах для прибирання своїх територій. Ось і жителелі сіл Білики, Марченки, Лещенки, Милашенкове активно, дружньо та з гарним настроєм долучилися до проведення місячника озеленення, чистоти і благоустрою Миргородської міської територіальної громади з дотриманням протиепідемічних обмежень. Робота по прибиранню території кипіла з самого ранку. Толока в селі Лещенки відбулася на території пам’ятника загиблим воїнам, колишнього будинку культури, медпункту та парку. 

Також до прибирання долучилися приватні підприємці, які привели в належний стан прилеглі території. Так, прибрана територія приємно радує погляд, обабіч дороги зеленіє молода травичка, ніби дякує людям за чисті узбіччя.  Проте треба пам’ятати, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Учасники толоки сподіваються, що в майбутньому прибрані місця будуть утримуватися в належному санітарному стані, а також за їх прикладом решта жителів впорядкують інші території сіл.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]