Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Чому варто не зволікати та підписати декларацію з сімейним лікарем
2019-03-25

Із 1 квітня 2019 року державою припиняється фінансування осіб, які не уклали декларацію з лікарем. Тому, якщо ви ще не обрали свого сімейного лікаря, варто це зробити найближчим часом. Громадяни, які не підписали декларацію, не зможуть отримувати ряд медичних послуг – безкоштовну діагностику та безкоштовні ліки за програмою "Доступні ліки".

З 1 квітня 2019 року  ліки за програмою "Доступні ліки" можна буде отримати тільки за електронним рецептом. Дана програма буде доступна лише для тих, хто підписав декларацію з сімейним лікарем. З другого півріччя стартує проект "Безкоштовна діагностика", де надаватиметься перелік безкоштовного обстеження, яке можуть проводити центри первинної медико-санітарної допомоги.

На сьогодні у Миргородському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги безкоштовно надаються такі види обстежень: клінічний аналіз крові, загальний аналіз сечі, дослідження крові на цукор.

Отже, аби уникнути неприємностей під час звернення до медичних закладів, потрібно звернутися до найближчої амбулаторії з паспортом громадянина України та ідентифікаційним кодом.

Повну інформацію про лікарів загальної практики ви зможете знайти на офіційному сайті Миргородського міського центру первинної медико-санітарної допомоги (https://myrgorod-pmsd.pl.ua/), телефони для консультацій – 5-40-90 або 5-14-83.

Не зволікайте, укладіть декларацію вже сьогодні!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]