Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Черговий етап впровадження в Миргороді проекту Demo
2017-03-28

Делегація від Миргорода: начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджмету Тетяна Усик, директор ОКВПТГ "Миргородтеплоенерго" Олександр Король  та головний інженер цього підприємтва Дмитро Сирота   зустрілися з представниками  датської компанії, що допомагатиме в реалізації інвестиційного проекту  "Модернізація мереж теплопостачання в мікрорайоні Авіамістечко".

 

У Києві в офісі північно екологічної  корпорації НЕФКО відбулася передконтрактна зустріч з представниками датської компанії Logstor. Ця компанія затверджена переможцем тендеру щодо поставки труб по модернізаціі мереж теплопостачання в мікрорайоні Авіамістечко. Директор ОКВПТГ "Миргородтеплоенерго" Олександр Король висловив сподівання, що всі документальні узгодження та виконання самих робіт пройдуть вчасно. Представники Logstor підтвердили свою готовність наступного ж дня відвідати об'єкт в Миргороді та на місці визначитись з обсягами робіт.

Довідково

Загальна вартість проекту "Модернізація мереж теплопостачання в мікрорайоні Авіамістечко" -  882 тис. євро., що включає кредит НЕФКО – 448 тис. євро під муніципальні гарантії (50,7 % вартості Проекту), грант НЕФКО – 300 тис. євро (34 % вартості Проекту) і фінансування з міського бюджету – 134 тис. євро (15,3 % вартості Проекту).

Проект має високий потенціал, оскільки це окрема мережа прийнятного розміру для повної модернізації, починаючи із джерела генерації теплової енергії і охоплюючи всіх підключених споживачів (17 ІТП), в тому числі керована попитом оновлена трубопровідна опалювальна мережа.

1. Проект включає встановлення одного конденсаційного котлу потужністю 3 МВТ з усім необхідним допоміжним обладнанням (система водопідготовки, система управління, тощо) та частотним регулюванням мережевих насосів для повного перетворення у систему керовану попитом. Котел потужністю 3 МВт покриватиме 99% річної потреби модернізованої мережі у тепловій енергії. Три з наявних котлів встановлені у котельні в 2001 році. При існуючих умовах їх пропонується використовувати після модернізації у якості резервних (3x1,25 МВт).

2. 6 з 17 встановлених ІТП будуть працювати на опалення та гаряче водопостачання, що дозволить значно економити теплову енергію завдяки уникненню втрат тепла в мережі. ІТП працюватимуть в режимі пріоритетної подачі гарячої води, тобто в години підвищеного споживання гарячої води опалення тимчасово буде зменшуватися, що зменшить пікове навантаження. З боку споживання економія, пов’язана із впровадженням ІТП, поділяється на дві частини. Одна частина економії це уникнення перетопів, друга частина – це вимірювання теплової енергії та виставлення рахунків на основі фактично спожитих обсягів тепла, що робить споживачів більш поінформованими про витрати на тепло та заохочує вживати заходів з енергозбереження. 11 ІТП будуть тільки на опалення і безпосереднє зменшення споживання теплової енергії оцінюється на рівні 5% (тобто, це економія завдяки уникненню "перетопів").

3. Мережі опалення в мікрорайоні підключеному до котельні на Багачанській 104A в - дуже поганому стані. В результаті цього відбуваються втрати води та тепла. Система опалення буде перетворена на систему дійсно керовану попитом з чітким розділенням контуру опалення та внутрішньо-будинкової розподільчої системи. Впровадження менших діаметрів труб і нового температурного режиму у подаючому та зворотному трубопроводах є найбільш ефективним у поєднанні із впровадження ІТП.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]