Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Чергове досягнення миргородських авіаторів
2017-09-04

Заступник командира з льотної підготовки 831 бригади тактичної авіації повітряного командування «Центр» Повітряних Сил ЗСУ полковник Олександр Оксанченко підтвердив свій професійний рівень та отримав трофей «За бездоганний найкращий динамічний показ». На минулорічному авіапоказі CIAF-2016 в Чехії Оксанченко також було визнано кращим за виконання фігур вищого пілотажу.

Один з престижних авіапоказів «Czech International Air Fest-2017» (CIAF-2017) відбувся цими вихідними в чеському місті Градець-Кралове. Українську делегацію очолював заступник командувача з авіації − начальник авіації Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-майор Андрій Ярецький. Україна була предславлена на статичному та динамічному показах двома літаками-винищувачами Су-27 та військово-транспортним літаком Іл-76 Повітряних Сил ЗСУ.

Надзвичайний та Повноважний Посол України в Чеській Республіці Євген Перебийніс назвав виступ українського військового пілота на Су-27 найбільш очікуваною подією цьогорічного міжнародного авіапоказу CIAF-2017. Перед початком польотів наш дипломат завітав на летовище Градець-Кралове, аби поспілкуватися з керівництвом української делегації та самими пілотами.

- Мені дуже сподобався динамічний показ у виконанні полковника Олександра Оксанченка. Інтерес до українців пояснюється тим, що нас вже знають в Чехії і що наші літаки є найбільшими та найскладнішими, які з’являються тут. Серед гостей авіпоказу були присутні гетьман Краловоградецького краю, мер міста, чеські політики, зокрема міністр закордонних справ Чехії Любомир Заоралек. Я мав можливість коротко ознайомити з представленими на авіашоу українськими літаками, - зазначив Євген Перебийніс.

Великий ажіотаж чинився також і навколо нашого військово-транспортного літака Іл-76. Він виявився найбільшим посеред 70-ти учасників авіапоказу з 10-ти країн світу. За підсумками двох днів полковника Олександра Оксанченка було визнано найкращим за бездоганний динамічний показ. Український пілот подякував авіаційним технікам, які ретельно перевіряли перед кожним вильотом всі системи літаків, що дозволило показати високі результати під час пілотажу. Після повернення до Миргорода Олександр Оксанченко продовжить підготовку льотного складу бригади до виконання завдань за призначенням.

Фото Мілоша Ружа та прес-служби 831 брТА

Офіцер – прес-секретар 831 бригади тактичної авіації лейтенант Світлана БОРИСОВА

ОГОЛОШЕННЯ
     
Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 березня 2024 року

Сплачуємо борги до бюджету громади!

     
     
Оголошення

Змінено час засідання виконавчого комітету

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 березня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]